Koření

Koření

Sloni v důchodu: Jak žijí, když už nejsou potřeba k práci?

Sloni indičtí jsou největší suchozemští savci obývající Asii. Žijí ve třinácti zemích na jihu a jihovýchodě kontinentu. Jejich počet se odhaduje na 30 až 50 tisíc jedinců. Číslo ale podle ochránců

Sloni indičtí jsou největší suchozemští savci obývající Asii. Žijí ve třinácti zemích na jihu a jihovýchodě kontinentu. Jejich počet se odhaduje na 30 až 50 tisíc jedinců. Číslo ale podle ochránců zvířat klesá. Jak vypadá domov pro sloní penzisty? Podívejte se na video!

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.