Koření

Koření

Vídeňský řízek: Jak si doma správně připravit tuto gastronomickou legendu?

Podle pověsti se tento jedinečný pokrm zrodil na dvoře císaře Františka Josefa I. Po více než 150 letech ho stále zbožňují nejen Rakušané, i když zrovna nepatří mezi ta nejzdravější jídla. Vídeňský

Podle pověsti se tento jedinečný pokrm zrodil na dvoře císaře Františka Josefa I. Po více než 150 letech ho stále zbožňují nejen Rakušané, i když zrovna nepatří mezi ta nejzdravější jídla. Vídeňský šéfkuchař nám prozradil několik tipů, jak ho správně připravit. Až zamíříte do hlavního města, určitě si na ten pravý vídeňský řízek zajděte.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.