MasterChef Česko

MasterChef Česko

Chili prozradila, jak přišla ke své přezdívce! Může za to velká láska

Žampiony á la portobello s polentovou kaší: Chilli papričky a zázvor najemno nakrájíme a dáme do pánve, kde máme rozpálený olivový olej; poté přidáme i žampiony a necháme dozlatova osmahnout. Přidáme

Žampiony á la portobello s polentovou kaší: Chilli papričky a zázvor najemno nakrájíme a dáme do pánve, kde máme rozpálený olivový olej; poté přidáme i žampiony a necháme dozlatova osmahnout. Přidáme najemno nakrájený česnek a dochutíme koňakem. Marináda: Tamari omáčka (přírodně fermentovaná), javorový sirup, višňový ocet – vše přilijeme do pánve. Polentová kaše: Instantní polenta, parmazán, sůl, smetana na vaření, máslo – polentovou kaši za stálého míchání vsypeme do vroucí vody, přidáme trochu soli a o zbytek slanosti se postará najemno nastrouhaný parmazán. Do kaše přilijeme smetanu na vaření (12-15%) a vhodíme trochu másla. Špenát: rychle spaříme pouze po dobu 30 sekund, aby neztratil barvu a šťavnatost. V pánvi máme opět olivový olej, přidáme trochu soli a višňového octu. Dobrou chuť!

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.