Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Chřestový koláč

Suroviny:
1 balení listového těsta
10 výhonků zeleného chřestu
5 výhonků bílého chřestu
4 cibule
150–200 g zauzeného sýra
6 vajec
100 ml mléka
sůl, pepř
olej

Postup:
Předvařený chřest zchladíme a nakrájíme na

Suroviny:
1 balení listového těsta
10 výhonků zeleného chřestu
5 výhonků bílého chřestu
4 cibule
150–200 g zauzeného sýra
6 vajec
100 ml mléka
sůl, pepř
olej

Postup:
Předvařený chřest zchladíme a nakrájíme na větší kousky. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme chřest, osolíme, opepříme a zarestujeme. Formu na koláč vyložíme pečicím papírem, vložíme rozválené těsto a propícháme je vidličkou. Na těsto vlijeme připravenou směs. Nakonec rozšleháme vejce, smícháme s nastrouhaným sýrem a rozprostřeme po celém koláči. Pečeme asi 30 minut při teplotě 180 °C.

Celé díly tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!

Share Tweet