Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Roastbeef s tuňákovou majonézou

Suroviny:
1 kg hovězího roštěnce
2 mrkve
2 petržele
2 cibule
250–300 g tuňáka z konzervy
150–200 ml majonézy
1 velká bageta
hrst rukoly
sůl, pepř
olivový olej

Postup:
Roštěnou osolíme, opepříme, pomažeme

Suroviny:
1 kg hovězího roštěnce
2 mrkve
2 petržele
2 cibule
250–300 g tuňáka z konzervy
150–200 ml majonézy
1 velká bageta
hrst rukoly
sůl, pepř
olivový olej

Postup:
Roštěnou osolíme, opepříme, pomažeme olivovým olejem a necháme odpočinout. Nakrájenou zeleninu orestujeme, přimícháme tuňáka, osolíme a opepříme. Maso zprudka zatáhneme, vložíme do alobalu na zeleninu, a zeleninou také přikryjeme. Zabalíme, a grilujeme asi 30 min. Necháme ještě 10 min odpočinout, pak maso vyjmeme a z vychladlé zeleniny a majonézy vyrobíme dip, kterým potřeme opečenou bagetku. Poklademe plátky roastbeefu, posypeme rukolou a přiklopíme druhou polovinou bagetky.

Celé díly tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!

Share Tweet