Rady ptáka Loskutáka

Vše o pořadu

Rady ptáka Loskutáka - Marinovaná řepa s krémovým kozím sýrem a grilované kuřecí prso s kůží

Suroviny:
Červená řepa 2ks
Kuřecí prso s kůží 1ks

Suroviny:
Červená řepa 2ks
Kuřecí prso s kůží 1ks
Červené víno 1,5dcl
Med 1 lžíce
Pomerančová šťáva z 1 pomeranče
Olivový olej 1 lžíce
Sůl, pepř, vlašské ořechy 4ks
Krémový kozí sýr 100g
Salát redchard – mizzano-polníček-rukola, dohromady hrst

Postup:
Řepu osolíme, pokapeme olejem, zabalíme do alobalu a upečeme. Víno svaříme na polovinu a přidáme med. Kuřecí prso opečeme z obou stran na pánvi, a dopečeme v troubě.

Řepu nakrájíme na kostičky a zalijeme vychladlou omáčkou z vína a medu. Saláty promícháme s dresinkem z pomerančové šťávy, medu a olivového oleje. Prso nafilírujeme na tenké plátky.

Vše naservírujeme a ozdobíme vlašskými ořechy a kozím sýrem.

LOSKUTÁK VÁM PŘEJE DOBROU CHUŤ!