Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Grilovaný filet ze pstruha

Suroviny:
200 g filetu ze pstruha
1-2 batáty
rukola
med
citron
olivový olej
sůl, pepř
citronový tymián
máslo

Suroviny:
200 g filetu ze pstruha
1-2 batáty
rukola
med
citron
olivový olej
sůl, pepř
citronový tymián
máslo

Postup:
Filet ze pstruha nasolíme a opepříme. Kontaktní gril potřeme olivovým olejem a filet na něm opečeme na pečícím papíře kůží vzhůru. Na rybu po upečení přidáme kousek másla smíchaného s citronovým tymiánem. Předvařené batáty překrojíme napůl a ogrilujeme do zlatavé barvy. Rukolu smícháme se zálivkou z medu, oleje a citronové šťávy a můžeme servírovat.