Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Kvašená zelenina

Samozřejmě si můžete udělat kvašenou sklenici čehokoliv jiného, ale právě kořenová zelenina je tradiční jídlo našich babiček, protože dříve přes zimu nebyly žádné jiné zdroje. Hodit se nám bude celer,

Samozřejmě si můžete udělat kvašenou sklenici čehokoliv jiného, ale právě kořenová zelenina je tradiční jídlo našich babiček, protože dříve přes zimu nebyly žádné jiné zdroje. Hodit se nám bude celer, červená řepa, pastinák, mrkev, jablko, červené a bílé zelí, pepř, bobkový list, nové koření a hlavně sůl. Jak dlouho to má celé kvasit? A proč se k tomu přidávají i různé natě?  

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.