Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Hovězí steak

Suroviny:
250-300 g hovězího Rib eye steaku
10 malých šalotek
lžíce cukru
½ dcl červeného vína
lžička rajčatového protlaku
hrst císařských lusků
sůl
pepř
máslo
olej
tymián

Postup:
Steak osolíme, opepříme,

Suroviny:
250-300 g hovězího Rib eye steaku
10 malých šalotek
lžíce cukru
½ dcl červeného vína
lžička rajčatového protlaku
hrst císařských lusků
sůl
pepř
máslo
olej
tymián

Postup:
Steak osolíme, opepříme, potřeme olejem, posypeme bylinkami a necháme odpočinout. Ogrilujeme ho z obou stran, a necháme dojít s kouskem másla. Šalotky opečeme na oleji, osolíme a necháme s cukrem zkaramelizovat, pak zastříkneme červeným vínem, přidáme protlak a povaříme. Hrášky minutku povaříme v osolené vodě, zchladíme a prohodíme na rozpuštěném másle.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.