Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Žampionové karbanátky

Suroviny:
400 g mletého masa (mix vepřového a hovězího)
250 g žampionů
2 cibule
3 stroužky česneku
hrst kapustiček
2 mrkve
2 petržele
80 g slaniny
sůl, pepř
drcený kmín
olej
strouhanka
Postup:
Nak
Suroviny:
400 g mletého masa (mix vepřového a hovězího)
250 g žampionů
2 cibule
3 stroužky česneku
hrst kapustiček
2 mrkve
2 petržele
80 g slaniny
sůl, pepř
drcený kmín
olej
strouhanka
Postup:
Nakrájené žampiony orestujeme společně s cibulí a česnekem. Směs osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rozmixujeme a zamícháme do mletého masa. Vytvoříme placky, obalíme je ve strouhance a opečeme do zlatova. Zeleninu povaříme v osolené vodě, poté prudce schladíme a krátce orestujeme na slanině.
Share Tweet