Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Pečená řepa s brynzou

Suroviny:
2 ks červené řepy
200 g brynzy
1 dcl olivového oleje
hrst mladého salátu
1 lžíce medu
0,5 dcl vinného octa
1 citron
sůl, pepř
sakura
 
Postup:
Řepu omyjeme, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme

Suroviny:
2 ks červené řepy
200 g brynzy
1 dcl olivového oleje
hrst mladého salátu
1 lžíce medu
0,5 dcl vinného octa
1 citron
sůl, pepř
sakura
 
Postup:
Řepu omyjeme, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a v alobalu pečeme na 150 °C asi 50 min. Po vychladnutí ji oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Z medu, olivového oleje a citronové šťávy uděláme dresing, kterým ochutíme mladý salát se sakurou. Při servírování na plátky řepy dáváme nočky brynzy, pak ochucený salátek a posypeme řeřichou.

Rady ptáka Loskutáka sledujte každou sobotu kolem poledne. Celé díly naleznete na Voyo.

Share Tweet