Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Dančí hřbet se špenátem a špeclemi

Suroviny:
200-300 g dančího hřbetu
400 g listového špenátu
stroužek česneku
150 g špeclí
oříšek másla
1 cibule
olej, sůl, pepř
jalovec, tymián


Postup:
Hřbet nasolíme, opepříme, pokapeme olejem, obalíme v

Suroviny:
200-300 g dančího hřbetu
400 g listového špenátu
stroužek česneku
150 g špeclí
oříšek másla
1 cibule
olej, sůl, pepř
jalovec, tymián


Postup:
Hřbet nasolíme, opepříme, pokapeme olejem, obalíme v tymiánu a necháme odpočinout. Pak vložíme na pánev s olejem a zprudka opečeme. Poté přendáme do vyhřáté trouby a dopečeme na 160 °C. Na pánvi s výpekem osmahneme cibuli s rozmačkanou kuličkou jalovce. Lehce podlijeme vodou, necháme přejít varem a zjemníme máslem. Na másle blanšírujeme špenát s nasekaným česnekem, smícháme jej s opečenými špeclemi a osolíme.

Celé díly tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!

Share Tweet