Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka

Rady ptáka Loskutáka - Candát s podzimní zeleninou

Suroviny:
filet z candáta (cca 200 g)
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
1 brambora
3 kapustičky
50 g pancetty
1 citron
máslo, olej
hladká mouka
sůl, pepř
salát polníček
hladkolistá petržel


Suroviny:
Větší kousky zeleniny

Suroviny:
filet z candáta (cca 200 g)
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
1 brambora
3 kapustičky
50 g pancetty
1 citron
máslo, olej
hladká mouka
sůl, pepř
salát polníček
hladkolistá petržel


Suroviny:
Větší kousky zeleniny osolíme, opepříme, pokapeme olejem a pečeme asi 20 min na pečicím papíře v troubě při 170 °C. Hotovou zeleninu smícháme s opečenou cibulkou a pancettou nakrájenou na kostičky. Filet osolíme, poprášíme hladkou moukou a pečeme na pánvi z obou stran zhruba 2 min. Poté slijeme olej a přidáme máslo, na kterém rybu dopečeme. Na závěr ji posypeme nasekanou petrželí.

Celé díly tohoto pořadu můžete sledovat také na Voyo!

Share Tweet