Salát s vodnicí a zauzeným pstruhem - 11.11.2017

Listy salátu propereme, okapeme a necháme v lednici. Vyšleháme šlehačku a lehce ji smícháme s najemno nastrouhaným křenem (těsně před podáváním). Vodnici oloupeme, nakrájíme na kostky nebo trojhránky a povaříme 2 až 4 minuty v zeleninovém vývaru. Poté osušíme na utěrce a opečeme osolenou a opepřenou na másle. Listy smícháme s křenovou šlehačkou, ale předtím je zakápneme citrónem a lehce osolíme, promícháme. Vajíčko uvaříme 8 minut v osolené vodě.

Potřebujeme:
100 g uzeného pstruha
2 ks vodnice
3 druhy salátu (polníček, rukolu, římský)
šlehačku
1PL čerstvého nastrouhaného křenu
1 vejce
1 citrón
1 PL másla, sůl

REPORTÁŽE

Recepty 2018

Recepty 2017