Platnost tohoto videa již vypršela.

Salát s uzeným pstruhem a hořčičným dresinkem - 1.9.2018

Do mísy vložíme natrhané lístky salátů, nakrájená rajčátka a malé

Do mísy vložíme natrhané lístky salátů, nakrájená rajčátka a malé cibulky. Potom si připravíme dresink: hořčici smícháme s medem, olivovým olejem a šťávou z citrónu. Osolíme a opepříme. Připravenou zeleninu promícháme s dresinkem. Na povrch salátu naklademe kolečka červené cibulky, filátka ze pstruha a vše posypeme strouhaným křenem. Podáváme s opečeným bílým chlebem.

80-100 g filátek z uzeného pstruha
mix salátů (čekanka, frisée, polníček, ledový, mladý špenát)
mix rajčat (žlutá, černá, červená)
hrstka malých cibulek
1 červená cibule
1-2 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce medu
čerstvý křen
citrón
olivový olej, sůl, pepř

REPORTÁŽE