Platnost tohoto videa již vypršela.

Salát z pečené jarní zeleniny a ovčím sýrem - 5.5.2018

Jarní cibulku nakrájíme na válečky a předem uvařené brambory na

Jarní cibulku nakrájíme na válečky a předem uvařené brambory na hranolky. Zbylou zeleninu nakrájíme také hranolky a spaříme v horké osolené vodě. Poté hned zchladíme ve studené vodě. Veškerou zeleninu opečeme na pánvi, osolíme, opepříme a před koncem opékání přidáme rozmarýn a medvědí česnek. Naservírujeme na talíř a zasypeme hoblinkami Pecorina.

70 g sýru Pecorino
2 karotky
2 nové brambory
2 jarní cibulky
1 kedlubna
1 menší řapíkatý celer
1 petržel
pár listů mladé kapusty
rozmarýn
olivový olej, sůl, pepř

REPORTÁŽE