Ravioly s králičím masem a houbovou omáčkou

Připravíme si králičí fáš: na oleji orestujeme
Připravíme si králičí fáš: na oleji orestujeme cibuli a česnek, přidáme maso, osolíme a opepříme. Podlijeme a dusíme do měkka. Do prosáté mouky dáme vejce, mléko, osolíme a vypracujeme těsto, které necháme odpočinout. Vyválíme je, a vytvoříme kolečka, na která dáme trochu fáše. Přehneme a okraje zamáčkneme vidličkou. Vaříme v osolené vodě asi 7-10 minut (podle velikosti). Hotové taštičky omastíme máslem. Ještě připravíme omáčku: nakrájené žampiony a cibuli orestujeme na tuku, osolíme, opepříme a zalijeme smetanou. Lehce provaříme.

Suroviny:
400 g mletého králičího masa
450 g  polohrubé mouky
2 stroužky česneku
100 ml mléka
vejce
150 g žampionů
100 ml smetany
máslo
olej
sůl a pepř

REPORTÁŽE

Recepty 2018

Recepty 2017