Tescoma s chutí

Tescoma s chutí: Petrželové tagliatelle na mandlovém polštáři s dipy

Raw kečup připravíme tak, že všechny ingredience dáme do mixéru a rozmixujeme. Taktéž připravíme druhý raw dip (žlutý) – všechny ingredience dáme do mixéru a rozmixujeme.

Stejným způsobem připravíme i mandlový polštářek – všechny ingredience dáme do mixéru a rozmixujeme.

Z petržele škrabkou naškrábáme široké nudle. Na talíř naservírujeme pomocí tvořítka rozmixovanou mandlovou směs (polštář). Na něj dáme petrželové nudle. Okolo nastříkáme oba dipy, dozdobíme jedlými květy a podáváme.

Na raw kečup (červený dip) potřebujeme: hrst sušených nenaložených rajčat, cca 10ks cherry rajčátek, 1 a ½ šálku namočených kešu ořechů, 1 stroužek česneku, 1-2 lžíce medu, šťávu z ½ citrónu, 1 lžičku himalájské soli,


Na raw dip (žlutý) potřebujeme: 1 a 1/2 šálku namočených kešu ořechů (lze použít i makadamové ořechy), 2 větší bílé papriky, ½ šálku lahůdkového droždí, 1 lžičku himalájské soli, 1 stroužek česneku, 2 lžičky kurkumy, trochu vody


Na mandlový polštářek potřebujeme: 1 a 1/2 šálku nastrouhaného celeru, 2 šálky slunečnicových semínek, 1 šálek loupaných mandlí, 1 velkou červenou cibuli, šťávu ze 2 malých citrónů nebo z 1 velkého, 1-2 lžičky himalájské soli,


Dále potřebujeme: očištěnou velkou petržel 3 ks + jedlé květy na zdobení

Recepty

Líbí se Vám nový web NovaPlus?

Napište nám, s čím jste nebo nejste na stránkách spokojení.