Tescoma s chutí

Tescoma s chutí: Thajské kari s chřestem

Na rozpálené pánvi orestujeme maso, které dáme stranou. Pak orestujeme cibuli a česnek, přidáme citrónovou trávu, přidáme kari pastu a necháme rozvonět. Přidáme kokosové mléko a necháme převařit. Přidáme maso a chřest. Krátce zavaříme, přidáme koriandr a ihned servírujeme. Limetu orestujeme a přidáme k hotovému pokrmu.

Potřebujeme: 600 g kuřecích prsních kousků, 400 ml kokosového mléka, 200 g bílého vařeného chřestu nakrájeného, 2 – 4 lžíce kari pasty, 1 ks rozkrojené citrónové trávy, 2 limetové listy, 1 velkou cibuli nakrájenou na měsíčky, 2 stroužky česneku nakrájený na kostky, 2 PL oleje, koriandr, limetu, jasmínovou rýži

Recepty