Tescoma s chutí

Tescoma s chutí: Veganské těstoviny s hráškovým pestem

Na veganský parmazán umixujeme ořechy a droždí, pak osolíme. Na pesto dáme do mixéru bazalku, petržel, mražený hrášek, česnek, mandle, část připraveného veganského parmazánu a šťávu z citronu a vše rozmixujeme. Těstoviny uvaříme doměkka.

Na oheň dáme pánev s olejem a vsypeme do ní podrcený česnek a nakrájená rajčata a orestujeme. Uvařené těstoviny scedíme a vložíme do pánve s rajčaty a česnekem. Přidáme pesto a promícháme.Těstoviny servírujeme na talíř, přidáme rukolu a posypeme zbylým veganským parmazánem.

Potřebujeme:

Fusili, sušená rajčata, rukolu, olivový olej, česnek

Na veganský parmezán: ¾ hrnku kešu ořechů, 3 lžíce sušeného lahůdkového droždí, sůl

Na pesto: 45 g bazalkových  listů, 19 g plocholisté petrželky, 130 g mraženého hrášku, 10 g česneku, 35 g loupaných mandlí, 30 g citronové šťávy, 30 g veganského parmezánu

Recepty

Líbí se Vám nový web NovaPlus?

Napište nám, s čím jste nebo nejste na stránkách spokojení.