Tescoma s chutí

Tescoma s chutí: Restovaný filet z candáta s citrónovým kuskusem a omáčkou z uzených paprik

Restovaný filet z candáta s citrónovým kuskusem a omáčkou z uzených paprik
Na rozpáleném oleji orestujeme candáta a ihned servírujeme.

Kuskus uvaříme s vývarem v poměru 1:1. Necháme pod poklicí chvilku dojít. Zeleninu orestujeme na másle s přidáním citrónové šťávy. Vše společně smícháme a ihned servírujeme.

Na másle necháme zesklovatět šalotku, přidáme víno které necháme vyvařit. Zalijeme smetanou a přidáme uzené papriky. Krátce převaříme a důkladně rozmixujeme.


Potřebujeme:
candát, kuskus, kořenová zelenina nakrájená na drobno, máslo, bílé víno, smetana, uzené červené papriky, šalotka, nakrájená velkolistá petržel, citrónová šťáva, tymián, sůl, pepř, olivový olej

Recepty

Líbí se Vám nový web NovaPlus?

Napište nám, s čím jste nebo nejste na stránkách spokojení.