Tescoma s chutí

Skleničkový dezert s NUTELLOU

Vejce s cukrem vyšleháme do pěny. Do vyšlehaných vajec prosejeme mouku a promícháme. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 8 minut. Po upečení necháme korpus vychladnout na pečícím papíře. Připravíme krém – do kastrůlku dáme mléko, kokos a svaříme.

Tvaroh, moučkový a vanilkový cukr vyšleháme, pak vmícháme mléko s kokosem a nakrájené broskve. Z vychladlého korpusu vykrajujeme kolečka. Do sklenek dáme na dno kolečko z těsta, na něj lžičku nutelly, pak tvarohovo-kokosový krém, pak zase kolečko z těsta a na něj nutellu. Povrch ozdobíme.

Na těsto potřebujeme: 80 g hladké mouky, 3 vejce, 80 g krupicového cukru

Na krém: 500 g tučného tvarohu, 50 g kokosu, 100 ml mléka, 1 balíček vanilkového cukru, 200 g moučkového cukru, 300 g kompotovaných broskví (nakrájet na kousky)

Na dokončení: 50 g krému nutella, 1 lžíci kokosu na posypání