Tescoma s chutí

Zelené gaspacho

Avokádo rozkrojíme, zbavíme pecky a vydloubneme do mixéru. Okurku nakrájíme a přidáme do mixéru k avokádu. Přidáme česnek, limetovou šťávu, ananasovou šťávu a olivový olej. Dochutíme solí a chilli a rozmixujeme. Část olivového oleje smícháme s práškem ze špenátu. Část smícháme s práškem z červené řepy. Rozmixované zelené gaspacho vlijeme do talíře a ozdobíme cherry rajčátky, zelenými výhonky, listy salátu a barevnými oleji.

Potřebujeme: 2 zralá měkká velká avokáda, 1 šálek nakrájené salátové okurky, 1 stroužek česneku, 2 lžíce limetkové šťávy, ¾ - 1l ananasové šťávy, ¼ šálku olivového oleje, špetka mořské soli, špetka chilli koření

Na ozdobu: salátové listy, cherry rajčata, výhonky, prášek z červené řepy, prášek ze špenátu

Recepty

Líbí se Vám nový web NovaPlus?

Napište nám, s čím jste nebo nejste na stránkách spokojení.