Tescoma s chutí

Hovězí roštěnec s chřestovým salátem

Maso očistíme, namarinujeme a necháme ideálně 24 hodin v ledničce. Pak pečeme při 80°C 180 min. Abychom si byli jistí, tak maso kontrolujeme teploměrem, který je stále aktivní.

Suroviny na salát nakrájíme a smícháme. Dresinkem dochutíme. TIP: Tento salát se dá podávat i v teplé variantě – brambory orestujeme na olivovém oleji, přidáme chřest a nakonec vmícháme dresink, ihned servírujeme (dresink nezahříváme).

Suroviny
Hovězí roštěnec, sůl, pepř, hořčice, olivový olej

Na salát
Chřest zelený a bílý vařený, rajčata, hořčičný dresink, brambory předvařené, sůl a pepř

Recepty

Líbí se Vám nový web NovaPlus?

Napište nám, s čím jste nebo nejste na stránkách spokojení.