Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Červené krevety a baby olihně na bagetce - 07. 07. 2020

Potraviny: 300 g baby olihní, 400 g divokých červených krevet, olivový olej, 4 stroužky česneku, 2 červené chilli papričky, hrst listové petržele, hrst koriandru, 1 čerstvá bageta.

Postup: Očistíme

Potraviny: 300 g baby olihní, 400 g divokých červených krevet, olivový olej, 4 stroužky česneku, 2 červené chilli papričky, hrst listové petržele, hrst koriandru, 1 čerstvá bageta.

Postup: Očistíme krevety a olihně. U olihní oddělíme hlavičku s chapadly, odstraníme zobáček a z těla olihní vyndáme kost. Z očištěného těla stáhneme povlak a pak olihně nakrájíme. Na větší pánev vlijeme olej. Vložíme olihně a krevety a opékáme. Přidáme česnek a lehce opečeme, přidáme chilli a po chvilce nasekanou petržel a koriandr. Bagety pokapeme olejem, rozložíme na grilovací pánev a opečeme. Opečené bagety sundáme z pánve. Na talíř rozložíme opečené bagetky. Navrstvíme na ně olihně s krevetami.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.