Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Rajská omáčka s hovězím masem - 13. 08. 2020

Suroviny: Mrkev, cibule, petržel, rajčatový protlak, rajčata, sůl, pepř, hovězí šál, celý pepř, nové koření a bobkový list.

Postup: Orestujeme petržel a mrkev. Pak přidáme cibuli a restujeme dál.

Suroviny: Mrkev, cibule, petržel, rajčatový protlak, rajčata, sůl, pepř, hovězí šál, celý pepř, nové koření a bobkový list.

Postup: Orestujeme petržel a mrkev. Pak přidáme cibuli a restujeme dál. Přidáme rajčatový protlak a koření, lehce zaprášíme moukou a zalijeme vývarem z uvařeného masa. Dochutíme solí, pepřem, popřípadě cukrem a necháme provařit do zhoustnutí omáčky. Omáčku důkladně rozmixujeme. Mezitím si uvaříme kolínka v osolené vodě. Servírujeme na plátky nakrájené hovězí maso s kolínky a omáčkou.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.