Tescoma s chutí

Vše o pořadu

Zdravý salát s králíkem - 11. 4. 2019

 V pánvi si na kokosovém oleji orestujeme mrkev, cuketu, červenou

 V pánvi si na kokosovém oleji orestujeme mrkev, cuketu, červenou cibuli. Připravíme si dresink na salát z kokosového oleje, římského kmínu, cukru, pomerančové šťávy, vinného octa, soli, pepře. Touto zálivkou ochutíme ředkev a sezam, okurky s koriandrem. Uvařenou cizrnu pečeme v troubě s římským kmínem a sezamem. Opékáme maso a vše servírujeme.

Suroviny:

Bonduelle cizrna sous vide, citronová kůra, římský kmín, sezamová semínka, olivový olej, sůl, mrkev, okurka, cuketa, čerstvý koriandr, králičí stehno

Na zálivku: šťáva z jednoho velkého pomeranče, 2 lžíce vinného octa, 4 lžíce kokosového oleje, 2 lžičky soli, 3 lžíce cukru

Zálivka na maso: citronová kůra, olej, sůl