Tescoma s chutí

Vše o pořadu

Jarní pohankové rizoto - 26. 4. 2019

Pohanku si uvaříme v osolené vodě v poměru 1 díl pohanky, 1,5 dílu

Pohanku si uvaříme v osolené vodě v poměru 1 díl pohanky, 1,5 dílu vody. Zeleninu si orestujeme v pánvi na oleji v pořadí cibule, česnek a mrkev. Osolíme, opepříme, přidáme chilli, tymián, ředkvičku, cuketu, kostky tempehu, pohanku a koriandr. Dochutíme solí a pepřem. Na salát si v míse smícháme rukolu, olivový olej, vinný ocet, sůl, pepř, chill a  koriandr. Servírujeme salát s rizotem.

Suroviny:

pohanka, řapíkatý celer, cuketa, mrkev, ředkvičky, Bonduelle hrášek a kukuřice, smažený tempeh