Tescoma s chutí

Vše o pořadu

Gnocchi s masovým ragů - 23. 5. 2019

V hrnci si rozehřejeme olej a restujeme cibuli + česnek. Po chvíli

V hrnci si rozehřejeme olej a restujeme cibuli + česnek. Po chvíli přidáme mleté maso. Restujeme. Vlijeme rajčatovou pastu a rajčata, oregano, bazalku, sůl, pepř a trošku cukru (záleží na sladkosti rajčat). Přivedeme k varu, snížíme plamen a vaříme, až se omáčka zredukuje na požadovanou konzistenci. Mezitím si v osolené vařící vodě uvaříme gnocchi. Gnocchi přidáme do omáčky, promícháme, podáváme posypané parmazánem a čerstvou bazalkou.

Suroviny:

mleté hovězí maso, cibule, česnek, drcená rajčata (či čerstvá), rajčatová pasta, cukr, sušené oregano, bazalka, sůl, pepř, gnocchi, parmazán, olej