Tescoma s chutí

Vše o pořadu

Pstruh na teplém čočkovém salátu s chřestem - 28. 6. 2019

Obě čočky si uvaříme v osolené vodě (každou zvlášť). Nakrájíme si

Obě čočky si uvaříme v osolené vodě (každou zvlášť). Nakrájíme si zeleninu na kostičky. Opečeme celou rybu na bylinkách v pánvi, opečeme chřest, necháme v pánvi, na závěr prohodíme v pánvi ve výpeku zeleninu a uvařenou zelenou čočku. Dochutíme balsamikem, solí a pepřem. Rybu podáváme na čočkovém salátu s chřestem. Posypeme pažitkou.

Suroviny:

celý siven, tymián, sůl, pepř, čočka beluga, červená čočka, jarní cibulka, ředkvička, mrkev, chřest, balsamikový ocet, olivový olej, pažitka