Tescoma s chutí

Vše o pořadu

Pečený pstruh s majoránkovým bramborem - 6. 9. 2019

Suroviny na náplň: Nakrájená slanina, cibule, česnek, sůl a 

Suroviny na náplň: Nakrájená slanina, cibule, česnek, sůl a pepř, olej

Postup: Na rozpálené pánvi orestujeme slaninu na oleji, přidáme cibuli a česnek. Suroviny na pstruha. Očištěný pstruh, sůl pepř, náplň na pstruha

Očištěného a okořeněného pstruha naplníme náplní a dáme do stojanu. Ten dáme na předem připravený pečící plech.

Suroviny na přílohu: Brambory nakrájené na kostky, majoránka nasekaná, máslo, sůl a pepř

Postup: Brambory nakrájíme na malé kostky, které osolíme a dochutíme majoránkou. Vše vyložíme na předem máslem vymazaný plech přidáme stojan s rybou a pečeme 20 min při 220 C.