Tescoma s chutí

Vše o pořadu

Restovaný filet z candáta s hráškovým pyré - 13. 9. 2019

Suroviny

Filet z candáta, sůl, pepř, máslo,

Suroviny

Filet z candáta, sůl, pepř, máslo, šalvěj, citrón, česnek

Postup

Na rozpálené pánvi restujeme kůží dolu candáta se všemi surovinami.

Suroviny Velouté

Máslo, šalotka, víno bílé, hladká mouka, vývar kuřecí, smetana, sůl a pepř

Suroviny hráškové pyré

Hrášek, velouté, listy máty

Postup

Do mixéru dáme hrášek, který zalijeme předem uvařeným velouté. Přidáme mátu a vše důkladně rozmixujeme.

Ostatní suroviny

Máslo, mrkev, cukrové lusky, tymián, sůl a pepř

Postup

Očištěnou zeleninu, restujeme na másle a ihned servírujeme