Tescoma s chutí

Vše o pořadu

Rybí amok - 8. 11. 2019

Suroviny: pl oleje, 2 pl Kroeungu (kambžská kořeněná

Suroviny: pl oleje, 2 pl Kroeungu (kambžská kořeněná pasta, 200g filetů bílé ryby, 200g krevet, 200g slávek, 1 hlava pak čoje, 0,5l kokosového mléka, 1pl třtinového cukru, 4 pl rybí omáčky, jako příloha jasmínová rýže.

Postup: Ve woku rozehřejeme olej, přidáme pastu kterou necháme mírně zhnědnout a postupně přidáváme a restujeme rybu. Postupně vyndáme a postup opakujeme podle velikosti pánve několikrát. Orestované ryby,krevety a mušle vrátíme zpět do woku a zalijeme kokosovým mlékem, ochutíme rybí omáčkou a cukrem. Necháme 2 min přejít varem a nakonec do jídla přidáme nakrájený pak čoj. Servírujeme s jasmínovou rýží.