Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Cizrnový krém s listy mladého špenátu - 03. 04. 2020

Suroviny:

máslo 2 pl, česnek nakrájený 2 stroužky, cibule nakrájená 2 ks, pórek bílá část 1 ks nakrájený, brambora na kostky 1 ks, předvařená cizrna 1 balení, rozmarýn snítka, vývar 0,6 l, smetana 0,1

Suroviny:

máslo 2 pl, česnek nakrájený 2 stroužky, cibule nakrájená 2 ks, pórek bílá část 1 ks nakrájený, brambora na kostky 1 ks, předvařená cizrna 1 balení, rozmarýn snítka, vývar 0,6 l, smetana 0,1 l, listy mladého špenátu, bylinkové krutóny.

Postup:

do polévkovaru dáme máslo, cibuli, česnek, pórek a nasekaný rozmarýn. Předvařenou cizrnu a bramboru. Zalijeme vývarem a vše okořeníme. Polévkovar zapneme na program „krémové polévky“. Necháme vařit a mixovat. Řádově 5 minut před dokončením přidáme smetanu. Na pánvi s máslem orestujeme cizrnu, česnek, krutóny a špenát. Rozmixovanou a uvařenou polévku nalijeme přes vložku z cizrny a krutónů.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.