Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Hovězí tatarák a chlebové topinky - 04. 09. 2020

Suroviny:

Chleba nakrájený na půl krajíce, hovězí váleček nebo svíčková, sůl, pepř, olivoý olej, kečup, hořčice, nakrájená cibulka na jemno, kapari nasekané, pažitka nasekaná.

Postup:

Z chleba uděláme

Suroviny:

Chleba nakrájený na půl krajíce, hovězí váleček nebo svíčková, sůl, pepř, olivoý olej, kečup, hořčice, nakrájená cibulka na jemno, kapari nasekané, pažitka nasekaná.

Postup:

Z chleba uděláme topinky, pomleté hovězí maso a ostatní suroviny smícháme dle chuti. Ihned servírujeme!

Suroviny na černý kořen:

Ocet, voda, cukr, hořčičné semínko, chilli, sůl, černý kořen.

Postup:

Nálev vyrobíme z octa, vody a cukru (1:1:1), přidáme hořčičné semínko a sušené chilli,  svaříme o 1/3 a necháme vystydnout. Pak smícháme s vařeným černým kořenem a necháme 24 hod v ledničce.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.