Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Salát z mladého špenátu s houbami shimej - 26. 05. 2020

Potraviny: 3 plátky grahamového toustového chleba, 50 ml olivového oleje, tymián, 150 g mladého baby špenátu, 3 lžíce slunečnicových semínek, 80 g pancety, 100 g hub shimej, bazalka, 1 stroužek

Potraviny: 3 plátky grahamového toustového chleba, 50 ml olivového oleje, tymián, 150 g mladého baby špenátu, 3 lžíce slunečnicových semínek, 80 g pancety, 100 g hub shimej, bazalka, 1 stroužek česneku, 1-2 citrony.

Postup:

Toustový chleba nakrájíme na kostky. Pokapeme je olejem, osolíme, opepříme. Přidáme tymián. Rozprostřeme na plech a dáme péct. Na oheň dáme pánev se slunečnicovými semínky a pečeme. Vyndáme je z pánve a pak v ní opečeme nakrájenou pancetu. Nakonec v pánvi opečeme houby. Na dresink smícháme olivový olej a citronovou šťávu. Špenátové listy namarinujeme v připraveném dresinku. Na talíř servírujeme špenátové listy. Přidáme opečený chléb, pancetu, houby a slunečnicová semínka.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.