Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Pečený hřbet ze srnce s květákovým pyré - 05. 06. 2020

Suroviny:

Hřbet ze srnce, jalovec, sůl, pepř, olivový olej, tymián, česnek nevyloupaný, olivový olej.

Postup:

Očištěný hřbet dochutíme kořením a pečeme na oleji s tymiánem a česnekem. Dopečeme

Suroviny:

Hřbet ze srnce, jalovec, sůl, pepř, olivový olej, tymián, česnek nevyloupaný, olivový olej.

Postup:

Očištěný hřbet dochutíme kořením a pečeme na oleji s tymiánem a česnekem. Dopečeme v troubě na 180 °C . Střed masa hlídáme pomocí teploměru. Maso pečeme na 55 °C .

Květák suroviny:

Máslo, tymián, bílá část pórku, květák, smetana, sůl a pepř.

Postup:

Na másle orestujeme pórek, tymián a květák, Zalijeme smetanou a přidáme sůl a pepř. Krátce povaříme a následně rozmixujeme.

Ostatní:

Máslo, cukrové lusky, růžičky květáku (i fialový), chipsy z mrkve.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.