Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Grilovaný filet z candáta se zeleninovou salsou - 11. 09. 2020

Suroviny na candáta: Filet z candáta, máslo,olivový olej, citron, stroužek česneku, snítka šalvěje, sůl a pepř.

Postup: Očištěný a na porce nakrájený filety z candáta ochutíme solí a pepřem. Na másle

Suroviny na candáta: Filet z candáta, máslo,olivový olej, citron, stroužek česneku, snítka šalvěje, sůl a pepř.

Postup: Očištěný a na porce nakrájený filety z candáta ochutíme solí a pepřem. Na másle a oleji se šalvějí, citrónem a česnekem postupně restujeme filety z candáta.

Suroviny na zeleninovou salsu: Olivový olej, mrkev, celer na kostičky nakájené, nakrájená šalotka, jemný hrášek, tymián, na ksotky nakrájená rajčata, hrst nasekané ploché petržele s koprem.

Postup: Na pánvi s olejem restujeme nakrájenou kořenovou zeleninu přidáme šalotku a krátce restujeme, přidáme hrášek, tymián a rajčata. Vše okořeníme a krátce restujeme. Na konec přidáme hrst bylinek, zamícháme a servírujeme.

Suroviny na wasabi řepu: Červená řepa vařená a na kostičky nakrájená, wasabi křen, sůl, olivový olej.

Postup: ½ řepy rozmačkáme na kaši a přidáme nakrájenou řepu, přidáme sůl, olej a wasabi. Vše smícháme a ihned servírujeme.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.