Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Krevety s mangovo-koriandrovým dipem - 15. 09. 2020

Potraviny: 500 g ocásků krevet bez hlavy, na dip: 1 zralé mango, 1 limeta, 1 chilli paprička (zbavit semínek), kousek zázvoru, lžička medu, sůl, pepř, 2 jarní cibulky, 2 lžíce majonézy, hrst čerstvého

Potraviny: 500 g ocásků krevet bez hlavy, na dip: 1 zralé mango, 1 limeta, 1 chilli paprička (zbavit semínek), kousek zázvoru, lžička medu, sůl, pepř, 2 jarní cibulky, 2 lžíce majonézy, hrst čerstvého koriandru.

Postup: Připravíme dip. Mango oloupeme a odkrájíme kousky. Zázvor nakrájíme. Jarní cibulku překrájíme. Do mixéru vložíme mango, zázvor, chilli papričku, překrájené cibulky a koriandr. Vymačkáme šťávu z limety a přilijeme do mixéru. Přidáme med, majonézu, sůl, pepř a rozmixujeme na jemný dip. Do sklenic servírujeme dip a vychlazené krevety.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.