Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Jablečný štrúdl bez mouky - 26. 10. 2020

Potraviny: 80 g kešu ořechů, 50 g ovesných vloček, 30 g vanilkového proteinu, 90 g měkkého tvarohu (z alobalu), špetka soli, 20 g kokosového oleje v pokojové teplotě.

Náplň: 2 menší jablka, skořice,

Potraviny: 80 g kešu ořechů, 50 g ovesných vloček, 30 g vanilkového proteinu, 90 g měkkého tvarohu (z alobalu), špetka soli, 20 g kokosového oleje v pokojové teplotě.

Náplň: 2 menší jablka, skořice, na šlehačku: 400 ml kokosového mléka, 4 lžíce erythritolu, Vanilková esence nebo lusk.

 Postup:

Do mixéru vsypeme kešu a ovesné vločky a rozmixujeme. Rozmixovanou směs vsypeme do mísy. Přidáme protein, sůl, tvaroh a kokosový olej a zpracujeme těsto. Do pekáčku vyloženého pečicím papírem rozprostřeme a umačkáme těsto. Pak papír s umačkaným těstem vyndáme z pekáčku. Nastrouhaná jablka promícháme se skořicí a rozprostřeme na těsto. Pomocí papíru svineme do závinu a s papírem přeneseme na plech. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme 25 minut.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.