Tescoma s chutí

Tescoma s chutí

Rissoto z tlakového hrnce s batátovým pyré a restovaná zelenina - 29. 04. 2021

Suroviny:

máslo, šalotka, rýže, víno, vývar, sůl, batátové pyré, mrkev, cuketa, parmezán.

Postup:

V tlakovém hrnci na másle orestujeme šalotku a rýži, zalijeme vínem, které necháme vyvařit a dáme

Suroviny:

máslo, šalotka, rýže, víno, vývar, sůl, batátové pyré, mrkev, cuketa, parmezán.

Postup:

V tlakovém hrnci na másle orestujeme šalotku a rýži, zalijeme vínem, které necháme vyvařit a dáme vývar. Vše uzavřeme do tlakového hrnce a necháme 5 minut vařit. Hrnec otevřeme a přidáme batátové pyré, máslo a parmezán. Zeleninu restujeme extra na pánvi. Dáváme na risotto. Můžeme doplnit pár listy rukola salátu

Share Tweet