Tescoma s chutí

Tescoma s chutí: Raw pralinky a raw dezert

Připravíme vodní lázeň a zahřejeme na 45 °C. Do nádoby na vodní lázni dáme nastrouhané kakaové máslo a kakaovou hmotu. Přidáme kakao, lecitin a cukr a pečlivě promícháme. Na dno formiček dáme kešu ořechy. Zalijeme je 2/3 rozpuštěné raw čokolády a vložíme do lednice.

Zbylou čokoládu využijeme na druhý dezert. Kešu ořechy, med dáme a vanilku rozmixujeme. Rozmixovanou hmotu dáme do skleniček a zalijeme zbylou raw čokoládou. Necháme 15 minut zatuhnout v mrazáku.

Suroviny
na pralinky: 100g čistého kakaového másla, 200g kakaové hmoty, 200g raw nepraženého kaka, 2 lžičky sojového lecitinu v prášku (NON GMO), 3-4 lžíce raw cukru z kokosových květů + Hrst kešu ořechů
na kalíšky: 250 g kešu, 3 lžíce medu, vanilkový lusk + zbytek čokolády z pralinek


 

Recepty

Líbí se Vám nový web NovaPlus?

Napište nám, s čím jste nebo nejste na stránkách spokojení.