Víkend

Víkend

Český gastronomický klenot: Jak by měl chutnat dokonalý utopenec?

Každý národ má své národní jídlo, na které nedá dopustit. V našem případě se mezi ně mimo jiné řadí i tato neobvyklá pochoutka k pivu. Z jakého důvodu nese zrovna tento název? A jak na ně reagují

Každý národ má své národní jídlo, na které nedá dopustit. V našem případě se mezi ně mimo jiné řadí i tato neobvyklá pochoutka k pivu. Z jakého důvodu nese zrovna tento název? A jak na ně reagují vybrané francouzské jazýčky? Šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Přemek Forejt nám připravil tento tradiční pokrm na jiný způsob.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.