Víkend

Víkend

Delikátní pochoutka: Nejlepší uzenáři prozradí tipy na vynikající uzené maso!

Řadíte se mezi tu část populace, která jednoduše neodolá dobře vyuzenému bůčku, slanině nebo klobáse? V tom případě vás nadchne reportáž ze Slavnosti moravského uzeného a vína v Brně. Proč jsou Češi

Řadíte se mezi tu část populace, která jednoduše neodolá dobře vyuzenému bůčku, slanině nebo klobáse? V tom případě vás nadchne reportáž ze Slavnosti moravského uzeného a vína v Brně. Proč jsou Češi považováni za národ uzenářů? Ukážeme vám také, na jaké způsoby si můžete tuto lahůdku doma připravit.

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.