Víkend

Víkend

Etiketa v restauraci v době pandemie? Vyhněte se nepříjemnému faux pas!

Už příští týden se mají otvírat i vnitřní prostory restaurací a hotelů. Jak to bude vypadat v praxi? Spojili jsme se s odborníkem na etiketu – Ladislavem Špačkem, který nám vysvětlil, jaká pravidla se

Už příští týden se mají otvírat i vnitřní prostory restaurací a hotelů. Jak to bude vypadat v praxi? Spojili jsme se s odborníkem na etiketu – Ladislavem Špačkem, který nám vysvětlil, jaká pravidla se budou uplatňovat v luxusních podnicích. Kdo odkládá dříve roušku? A jak bude probíhat komunikace s číšníkem?

Share Tweet

Používáním webů TV Nova berete na vědomí, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Podrobnosti o zpracování cookies najdete zde.