Víkend

Víkend

Profesionální sběrači: Jak se hledají vzácné houby pro ty nejlepší restaurace?

Sezóna hub je v plném proud a podle mykologů ještě rozhodně nekončí. Lidé nosí z lesů košíky plné hřibů, babek a křemenáčů. Profesionální houbaři však sbírají i lišky, holubinky nebo kotrče, které

Sezóna hub je v plném proud a podle mykologů ještě rozhodně nekončí. Lidé nosí z lesů košíky plné hřibů, babek a křemenáčů. Profesionální houbaři však sbírají i lišky, holubinky nebo kotrče, které následně dodávají těm nejvybranějším restauracím. Jaké podmínky musí tyto houby splňovat? A jak je nejlépe uchovat, pokud jich máte hodně?

Čím dalším jsme se ve Víkendu z 21. září zabývali?

Německý seriál Kobra 11 patří k největším akčním hitům! Jaké překvapení jsme si připravili pro Bohdana Tůmu, který celých 25 let daboval Semira Gerkhana?

Nejlepší someliér nám poradil, jak nenaletět při výběru vína. 

Slyšeli jste někdy o střevním mikrobiomu? Zásadně ovlivňuje náladu, psychický stav i imunitu člověka.

Jak žijí nejmladší zástupci vietnamské komunity v Česku? Podařila se jim změnit řada věcí!

Vzali jsme vás na originální prohlídku největší vietnamské tržnice u nás. Proč mezi Čechy stále existuje mnoho stereotypů ohledně tohoto národa?

Chcete vyrazit do pražské zoo? Můžete tam vidět například společenského lachtana Melouna!

Celý díl naleznete na Voyo.

Share Tweet