Víkend

Víkend

Jak nasytit přelidněnou planetu? Seznamte se s jídlem budoucnosti!

Představíme vám příběhy dvanácti inspirativních Čechů, kteří dokážou nahlížet do budoucnosti a není jim lhostejné, co po sobě zanecháme. Inovátor Radek Hušek se vrhl do výroby cvrččího proteinu. Jaké

Představíme vám příběhy dvanácti inspirativních Čechů, kteří dokážou nahlížet do budoucnosti a není jim lhostejné, co po sobě zanecháme. Inovátor Radek Hušek se vrhl do výroby cvrččího proteinu. Jaké tělu prospěšné látky obsahuje? A víte, kolik vody se spotřebuje na přípravu jednoho hovězího steaku?

Čím dalším jsme se ve Víkendu z 26. října zabývali?

Jak se zachraňuje kariéra prvoligového fotbalisty? Vadami srdce trpí zhruba desetina vrcholových sportovců.

Proč vyrazit na Karlovarsko? Tento kraj nabízí jedinečný gastronomický zážitek!

České země platily už od 19. století za centrum světového rukavičkářství. Podaří se poslední rukavičkářce z Dobříše najít někoho, komu by toto řemeslo předala?

Jak to vypadá v přísně střežené výrobně pancéřovaných automobilů v Přelouči? Využívají je politické špičky, celebrity i světoví mocnáři.

Pokud máte rádi vepřové, pak příští rok nesmíte chybět na mistrovství Šumavy v grilování. Kdo v soutěži zvítězil?

Jak dopadl zkušební let unikátního veterána? Na světě jich existuje už jen dvacet kusů!

Nenechte si ujít celé díly tohoto pořadu na Voyo.

Share Tweet